Bor gör man i Bruksstugan på Vallnäs Gård, som är en gammal anrik gård från år xxxx med milsvid utsikt över den underbara Långsjön, berg som Knappåsen, det vackra Fulberget, Dånafusken, odlad åkermark och mycket mycket mer. Bruksstugan är ett nyrenoverat fullt utrustat boningshus i två plan med alla de faciliteter man kan behöva som gäst hos oss.

Vallnäs Gård

Bruksstugan har ett exklusivt nyrenoverat boende, ca XX m2 fördelat i två plan med sex bäddar plus en liten barnsäng. Sängplatserna består av, dubbelsäng på övervåningen, en bäddsoffa med plats för två i ett separat rum (där även den lilla barnsängen står) på övervåningen. På nedervången finns ytterligare en bäddsoffa som har plats för två. I Bruksstugan kan du tända en rogivande och mysig brasa att sitta framför på kvällen både på övervåningen och på nedervåningen.

Det finns ett fullt utrustat kök i lantlig stil som har både vanlig elspis men även en fullt fungerande vedspis, diskmaskin, mikrovågsugn, kyl och frys och givetvis kallt och varm vatten. För den som är intresserad av att baka eget bröd eller varför inte egen pizza finns det även en bakugn i köket.
Den nyrenoverade toaletten har tempererad dusch, tvättställ, toalett och handukstork.
Det finns även tvättstuga i anslutning till stugan med tvättmaskin och köksbänk med rinnande kallt och varmt vatten.
För den som vill sitta utomhus och antingen äta frukost, fika eller varför kanske inte äta en underbar kvällsmiddag i solnedgång, finns en altan under tak som ligger i avskilt läge.

Bytesdag söndagar

För att hyra Bruksstugan mindre än en vecka, ta kontakt med uthyraren.

From Address: